Tijdens het Judokamp in Enschede hebben onze judoka 3 dagen hard getraind.
In 3 dagen 10 uur tainen en samen met anderen met judo bezig zijn zorgt ervoor dat je weer een stap verder komt.
De eerste dag hebben we samen met de oudere judoka van Top judo Twente ’s middags en ’s avonds getraind en een aantal nieuwe Japanse technieken geleerd. Daarna heeft Eric nog een training aan de seniorengroep van Top Judo Twente gegeven. Na het gezamelijk diner hebben we nog even gezelig gevoetbald en gezeten en op tijd naar bed. De twede dag hebben we ’s morgens een training van Dave de Vries gekregen. Dave gaf een les met veel structuur en streefde de perfecte technische uitvoering van worpen en uchi komi na. ’s Middags hebben we veel technieken herhaald en toegepast in Randori. ’s Avonds pannekoeken eten en speurtocht. De laatste dag ’s morgens techniek en randori training en na de lunch weer naar huis.