Moederdag,  ja dat was het  op zondag 13 mei 2012. Maar dit was niet te merken tijdens het Vuurtorentoernooi 2012. Maar liefst 21 judoka’s  van Bos Judo waren aanwezig. Toch wilden alle judoka’s (volgens de coaches) hun moeder nog een moederdagkado geven en wel in de vorm van het winnen van een beker.  Dat lukte dan ook voor veel judoka’s. Maar liefst 16 ereplaatsen werden veroverd.  Waren er hier en daar wat kleine schoonheids foutjes, deze konen niet afdoen aan het geweldige judo wat de jullie hebben laten zien.  De aanwezige coaches  Daan, Ben en Henk waren  onder de indruk van jullie judo en het goede luisteren naar het coaches. Aan het einde van de dag zijn wij dan ook apentrots op jullie allemaal en zijn we voldaan naar huis gegaan.

Kampioenen werden: Olivier Jansen, Megan Pels, Isabel Wiebers, Yarmo Jonk, Dries Boulidam, Youri Gijsen, Melle vd Ham, Jeffrey Loesberg.
Tweede werden: Ariëlle Loonstra, Nicole Sukandar, Ryan Sym.
Derde werden: Hylke Loonstra, Jonas Ruiter, Noor Boulidam, Tim de Wildt, Max Pereboom.

Pepijn, Sam, Luca,  Jelle, Anko, aan jullie judo heeft het niet gelegen. Voor enkelen was het net niet in de prijzen, voor anderen nog wat weinig wedstrijdervaring. Blijf, zoals jullie mij vertelden, met veel plezier en lekker judoën doorgaan.

Vuurtoren 2012