Zaterdag 19 mei 2012 is ons Regioteam voor de 3e keer op rij kampioen geworden in de Regiocompetitie.   😀

Deze laatste ronde vond plaats in de dojo van de Uitkomst in Anna Paulowna.  Op deze laatste competitiedag moesten we voor 2 partijen de mat op, eigenlijk waren we al kampioen maar we wilden toch laten zien dat we de beste waren.

De 1e wedstrijd ging tegen het team van Asahi San. Asahi San kon vandaag jammer genoeg maar 6 judoka’s opstellen.  Olivier sleepte de eerste punten binnen, Nicole en Tessa konden niet winnen. Megan, Noor, Isabel, Dorus, Max, Mats, Andrew, Tijmen en Ryan haalden de volle 10 punten binnen waardoor we deze wedstrijd wonnen met 20 (100) – 4 (17).

De laatste wedstrijd van dit Regioseizoen was tegen de nieuwkomer maar geduchte tegenstander, het team van Pascal Proper. Oliver en Nicole verloren net aan op beslissing. De volgende 8 partijen werden achtereenvolgens gewonnen door Dries, Daan, Isabel, Dorus, Jeffrey, Mats, Andrew en Tijmen. In de -55 kon Ryan helaas niet winnen maar Tessa haalde de laatste punten binnen. We wonnen deze overtuigend met 18 (85) – 6 (12)

Vanaf het begin op 17 september 2011 hebben we de ranglijst aangevoerd en nu na 25 wedstrijden zijn we met 3 deelnames voor de 3e keer op rij kampioen geworden, een 100% score dus.

Jullie coaches zijn apetrots op dit team, jullie steunden elkaar als het moest en jullie moedigden  elkaar aan, jullie waren echt een team. Mooi om te zien dat jongens en meiden van 7 tot en met 16 jaar op deze manier samen kunnen presteren en vooral plezier hebben. Bedankt voor dit mooie seizoen!

Henk en Raymon

Olivier met de beker