Vandaag 2-6-2012 was het weer vroeg dag voor  11 van onze 20 judoka’s die deelnamen aan het 19e ABS toernooi te Dronten. In het eerste blok kwamen eerst de jongste judoka’s op de mat, van begin af aan was duidelijk dat ze er zin in hadden en lieten stuk voor stuk mooi mooi mooi judo zien.  Het resultaat was dan ook dat 8 van de 11 judoka’s met het eremetaal terug naar huis gingen.

In het tweede blok traden de b-pupillen en een enkele -15  aan ook deze judoka’s hadden er veel zin in en lieten stevig en mooi judo zien als of ze wilde zeggen kijk A-tjes jullie waren goed en wij zetten dit voort. Van de 6 judoka’s wisten er hier  5 met het eremetaal naar huis te gaan.

Dan om twee uur gaat het derde blok van start met 3 van onze judoka’s, en ook deze wilde wel even de scores van de dag voort zetten. Moest er 1 judoka helaas opgeven wisten de andere 2 het eremetaal mee naar huis te nemen. En zo namen we met 20 judoka’s 15 prijzen mee naar huis.

Heel goed was in het judo te zien dat er op de trainingen heel goed opgelet en getraind wordt, meester Eric mag dan ook wel eens een schouder klopje ontvangen en dit zal ik dan namens jullie doen. Meester Eric dank u wel.

Judoka’s die net buiten de prijzen vielen gaat allemaal zo door, blijf plezier houden in het judo en weer een hoop geleerd vandaag,  jullie prijzen komen misschien ook nog wel.
De prijzen werden als volgt verdeeld:

1e  Ariëlle Loonstra, Isabel Wiebers, Noor Boulidam, Dries Boulidam, Anko vd Ham, Melle vd Ham, Jeffrey Loesberg.
2e Hylke Loonstra, Megan Pels, Youri Gijssen.
3e Sam Post, Nicole Sukandar, Yarmo Jonk, Dorus Rood, Andrew vd Berg,

Al met al was het een prachtige judodag vandaag.