Op het Koegrastoernooi hebben een aantal judoka zich van hun beste kant laten zien.
De judobroers Jasper en Joran Kessens verrasten iedereen door bij hun eerste middelgrote toernooi al direkt kampioen te worden. Ze speelden geconcentreerd en luisterden kritisch naar hun coach, hierdoor wisten ze als nieuwkomers bij het eerste toernooi alle anderen te verslaan.
Dit belooft nog veel goeds voor de toekomst. Bij de A-pupillen eindigde Travis Slokker ook op de vierde plaats.
Bij de A-pupillen waren de andere judoka wat minder succesvol, maar is er wel veel geleerd voor de toekomst. Bij de B- pupillen werden Isabel Wiebers, Japers Kessens en Tristan Slokker kampioen. Isabel overheerste in al haar partijen en wierp bijna iedere tegenstander met ippon met haar nieuwe worp.
Alleen Dries Boulidam wist goed tegenstand te bieden en eindigde op de derde plaats. Noor Boulidam demonstreerde goed judo en werd 2e. Megan Pels en Nicole Sukander behaalden net geen 3e plaats, maar speelden hun partijen wel goed. De andere B pupillen speelden goed judo maar verloren nog te vaak om de pakking of lieten de pakking te veel los. Kjeld de Wolf haalde geen prijs maar viel wel op doorgevariƫrd en slim judo.
Bij de oudste klasse werden Brian Sikkens en Tijmen Brinkkemper kampioen. Tijmen speelde in een hogere gewichtklasse mee, maar wist toch heel knap van alle tegenstanders te winnen. Brian had een hele volle poule waar ook Max Peereboom, Jeffrey Loesberg en Dorus Rood mee deden. Dorus wist eenĀ aantal partijen te winnen nadat hij eerst flink achter kwam. Jeffrey wist in de kruisfinales zijn partij net niet te winnen waardoor hij niet verder kwam. Tessa Wormer moest 3 keer tegen de zelfde tegenstander en eindigde als 2e. Sybren Luijt won de derde prijs. De anderen hebben goed hun best gedaan maar vielen nog niet in de prijzen.