Maaike Wiebers is heeft tijdens de Noord-Hollandse kampioenschappen voor A pupillen in de categorie tot 21 kg als 3e geëindigd.

De eerste wedstrijd was tegen de kampioen van de voorrondes. Het was een goede partij waarin Maaike zich goed verweerde. Helaas kon ze deze partij niet winnen. De volgende 3 partijen speelde Maaike heel goed en won ze met mooie heupworpen en houdgrepen. De laatste partij ging ook heel goed, totdat ze zich liet verrassen en om haar nek pakken en in een heupworp viel.
In de voorrondes werd Maaike 5e in de regiokampioenschappen.

Joran Kessens werd overtuigend kampioen in deze regiokampioenschappen. Hij wist alle wedstrijden op vol ippon te winnen. Op de NH kampioenschappen lukte het Joran niet te winnen. Joran volgend toernooi weer beter, want je kan wel heel goed judoën.