Afgelopen zondag 27 januari zijn in Beverwijk de Noorhollandse districtskampioenschappen Judo –21 jaar gehouden.

De nummers 1 en 2 van elke gewichtsklasse plaatsen zich voor het NK –21 welke over 2 weken in Nijmegen wordt gehouden.
In de voorronden wist Alex alle partijen van normaal 4 minuten binnen 30 seconden met ippon te winnen in de klasse tot 66kg. In de finale stond Alex Bos tegenover zijn sportieve vroegere clubgenoot Jelmer Touw uit Hoogkarspel. Deze wedstrijd duurde 2 minuten, voordat Alex ippon kon scoren met een verwurging. Het goud ging naar Alex Bos.
Een 2e plaats was er ook voor Danny Wage in de klasse tot 100kg. De eerste wedstrijd scoorde Danny een mooie ippon met een harde overname. De tweede wedstrijd werd echter van de veel ervarener Biko Vos verloren. Een mooie bijkomstigheid voor Danny is dat hij nu alle punten voor zijn zwarte band behaald heeft, zodat hij zich verder kan voorbereiden op het technische danexamen.

Een aantal oudleerlingen van BOS judo die nu bij het talentensteunpunt in Haarlem trainen, vielen in de prijzen. Jelmer Touw  en Jesse Neijzing werden tweede, Michelle Mensonides en Tijmen Brinkkemper eindigden als derde. Alleen nummer 1 en 2 mogen echter naar het NK.
Eric Bos is trots op deze judoka daar hij bovenstaande 6 prijswinnaars heeft opgeleid.