Maandag en dinsdag 18 en 19 februari zijn we op judokamp geweest in Twente. Het kamp was georganiseerd door Alex Bos en Marco de Vent, die dit in opdracht deden voor de opleiding tot judoleraar -A.

Maandag hebben we 2 keer 2 uur getraind samen met de leeftijdgenoten van Judo promotie Twente (JPT) onder leiding van Alex.

Het was een gezellige training en aan het einde kende alle judoka’s de naam van de judoka van de andere club. De judoka van de verschillende clubs werden echt bevriend met elkaar (Jita Kyoei).

’s Avonds is er levend stratego gespeeld onder leiding van Marco, waarbij de vlag veroverd moest worden.

We hebben overnacht in de blokhutten van de universiteit van Twente. Dit is een mooie accomodatie.

Om 7.30 uur hebben we hardgelopen op de atletiekbaan van het universitair sport centrum en daarna ontbeten in de kantine.

De laatste 2 uurs training werd gegeven door Rita Evenberg- de Kort, die iedereen ondanks de vermoeidheid nog heel enthousiast heeft laten trainen. De training werd afgesloten met de cirkel van plezier en een touwklimwedstrijd die gewonnen werd door Jonathan en Dorus. Zij klommen 6x naar het plafond.

Het kamp is een goede voorbereideing op de komende districtkampioenschappen. Iedereen heeft hard en met plezier getraind.

Judokamp Twente

Judokamp Twente