Tijdens de Noord Hollandse kampioenschappen hebben de judoka van Bosjudo zeer goed gepresteerd.
Lisa Dollé wist als eerste 4 wedstrijden te winnen. Door 2x van de zelfde tegenstanders te winnen werd Lisa kampioen in de klasse + 63 kg,-15 jaar . Isabel wist zelfs van 4 verschillende tegenstanders te winnen met vol ippon in de klasse tot 32 kg. Ze maakte prachtige worpen en goede houdgrepen. Brian Sikkens had 5 overwinningen op rij nodig om kampioen te worden. Vooral de finale was een spannende partij die in de goldenscore op hantei beslist werd. Brian maakte wel een paar mooie sutemi maar kreeg net geen score.
We mogen trots zijn op zoveel kampioenen bij dit sterke toernooi. 9 maart mogen deze  judoka meedoen aan het NK -15 jaar in Eindhoven.
Het trainigskamp in Twente had duidelijk zij vruchten afgeworpen bij onze judoka. De andere judoka die niet in de prijzen vielen stonden wel beter te judoën. Met name Max Peereboom, Jelle Jorritsma en Dorus Rood hebben een goede vooruitgang geboekt.

DK 15 2013