Tijdens de Noordhollandse kampioenschappen voor B-pupillen heben de judoka van bosjudo veel prijzen gewonnen.
Dries Boulidam won al zijn wedstrijden op snelheid en met goede acties. Ook werden er een paar wedstrijden op beslissing gewonnen, omdat hij een zware loting had en alle goede judoka’s al vroeg tegen kwam.
Tristan Slokker won alle wedstrijden op aanvalskracht. Hij maakte voortdurend worpen waarvoor hij veel kleine scores kreeg.Tristan was duidelijk de sterkste in de klasse tot 34 kg.
Nicole Sukandar liet het mooiste judo zien. Zij starte met een schitterende uchi mata. Nicole maakte de ene ippon na de andere . In de finale kreeg ze echter al direkt een yugo score tegen en kon niet meer terug komen. Nicole behaalde een stijlvolle 2e prijs.
Kjeld de Wolf liet ook prachtig judo zien. Hij maakte misschien wel de mooiste worp van het toernooi.
Nadat hij de kwartfinale verloor omdat hij onterecht een straf kreeg mocht hij nog een aantal wedstrijden in de verliezersronde winnen. Hij demonstreerde keurigjudo, maar kon de winst nog net niet afdwingen.
Noor Boulidam overkwam het vervelendste senario. Ze wist de halve finale te bereiken door 3x te winnen, maar verloor de halve finale en om de 3e plaats en eindigde als 5e. Ze heeft haar uiterste best gedaan , maar het zat niet mee. volgende keer beter.

Tessa Wormer verloor de eerste partij, maar wist zich daarna goed terug te judoën naar de 3e plaats.
De partij om de tweede en derde plaats was een hele spannende maar het lukte tessa net niet het juiste moment te vinden. Hierdoor plaatst ze zich net niet voor de Nationale kampioenschappen.