Zondag 24 maart is Alex Bos geslaagd voor het diploma judoleraar A.
Na een gezellige examenles, waarbij 10 judoka van onze judoschool als leerling fungeerde, moest Alex alleen nog een reflexie intervieuw doen. Dit ging ook goed, zodat Alex niet langer alleen jeugdjudoleider, maar ook judoleraar A is.
Bij dit examen werd hij geassisteerd door India Visser, die hem tijdens de normale lessen op zaterdag ook altjd assisteert. De judoka’s die als leerling naar Wijk bij Duurstede afreisden waren Isabel en Maaike Wiebers, Tristan en Travis Slokker, Joran en Jasper Kessens, Youri Gijssen, Sophie Courant, Jordi Wiggers en Rubian van Gool. Deze judoka worden hartelijk bedanktvoor hun inzet, want zonder hun had Alex niet kunnen slagen. Volgende week hopen we dat er nog 2 judoleraren A in onze club slagen.