Zaterdag 6 april 2013 hadden we een “thuiswedstrijd” in de gymzaal in Enkhuizen. We ontvingen de teams van de Regiocompetitie. In ons team stonden vandaag: Maaike, Sam, Olivier, Toine, Nemanja, Kevin, Jonas, Sybren, Jelmer, Megan, Kjeld, Tim, Max, Benjamin, Dorus, George, Andrew, Jarno en Damian.
Vandaag moest ik jammer genoeg alleen coachen aangezien Henk verhinderd was.
Onze 1e wedstrijd was tegen de koploper BC Julianadorp. Het werd weer spannend, 12-12 maar op judopunten verloren we nipt. Maaike beet het spits af en won haar partij. Ook wonnen Kevin, Kjeld, Max, George en Andrew, Sam, Nemanja, Sybren, Megan, Jarno en Damian moesten de punten afstaan.
De 2e wedstrijd was tegen het team van Body Action. Maaike, Olivier, Jonas, Jelmer, Kjeld, Benjamin, George, Andrew en Damian wonnen hun partij. Toine, Sybren en Jarno konden helaas de punten niet in de wacht slepen en de eindstand was 18 (90) – 6 (27).
De 3e wedstrijd ging tegen het team van Asahi San. De eindstand werd 22-2. Bijna iedereen won zijn partij.
De laatste wedstrijd was tegen de Uitkomst. De eindstand was 20-4. Er werd gewonnen door Maaike, Olivier, Nemanja, Kevin, Sybren, Megan, Kjeld, Max, Dorus en Damian.
Er werd weer goed gestreden en met nog 1 ronde te gaan staan we sterk op de 2e plaats.
Henk, het hele team wenst je heel veel sterkte maandag en hopelijk weer tot gauw.