Na 28 wedstrijden in de Regiocompetitie is ons team als 2e geëindigd in deze competitie. We hebben als team heel goed judo laten zien.
In deze slotronde moesten we nog 2 maal de mat op, als eerste tegen het team van de kampioen budocentrum Julianadorp.
In deze wedstrijd streden de volgende judoka’s voor ons; Maaike, Olivier, Travis, Jonas, Tristan, Megan, Kjeld, Max, George, Brian en Andrew. Jammer genoeg kon Damian wegens ziekte niet meedoen. Kevin was er wel maar kon wegens een blessure helaas niet deelnemen.
5 partijen werden gewonnen maar Julianadorp won er 7 en ging er dus met de punten vandoor, de uitslag was 10 (42)- 14 (55).
De laatste partij van de competitie ging tegen het team van Body Action. In deze wedstrijd stonden voor ons op de mat; Connor, Sam, Nemanja, Jonas, Sybren, Jelmer, Tim, Benjamin, George, Brian en Andrew. Deze partij werd door ons ruimschoots gewonnen met 18 (75)- 6 (30).
Judoka’s allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet. Jullie hebben steeds mooi en technisch judo laten zien. Alle ouders bedankt voor het steunen van ons team! Henk heel veel beterschap en hopelijk ben je snel weer op de been/judomat.
Dit was voor mij na 3 seizoenen als coach, waarin we 2 maal kampioen werden, het laatste jaar.
Ik heb het met veel plezier gedaan en wens jullie volgend seizoen heel veel succes en tot ziens!