Vrijdag 14 en zaterdag 15, dinsdag 18, woensdag  19, donderdag 20 juli zijn de bandexamens of slipexamens tijdens de eigen reguliere lesuren geweest.

Ouders en bekenden waren van harte welkom om te komen kijken.

Wie de gele band haalt moet zich inschrijven bij de Judo Bond Nederland.

Ga naar www.jbn.nl . Klik op “Lid worden”en vul het formulier in. Als je lid bent krijg je een judopaspoort, het blad judovisie en is je band officieel erkend.

Geslaagden:

Gele band; Melissa ter Haar, Tristan Jansen, Nika Pullens, Jasmine Brand, Mel Stellingwerf, Daan Doedes, Richard Brouwer, Raul Kampen, Naomi Brouwer, Marijke Burgmeijer, Bonne  Dijk, Fenn Dröge, Romeo de Jong, Mathias Langedijk, Robin Ramkhetawan, Jara Robben, Nienke Sprong, Maaik Sweers, Anelieke Vriend, Sylke Weghaus, Jits Tesselaar, Jochem van de Broeke, Melanie Kolenbrander, Lucas Snoeren, Robin Dielen, Thomas Kat, Anna Kwakman, Ulrika van Son, Suzanne Waaijer, Jason Schoenmaker, Jonas Vlaar, Bas de Gast, Laxapriyan Saravanamuthu, Tygo Hubrechesen, Sarah de Graaff , RoyMathoera, Julia Bot, Ruben Dudink, Alissa Brandsen, Marieke  Brouwer, Norah Schalkwijk, Carmen Knol, Stijn van der Werf

Oranje band; Youri Pullens, Loïs Sunnotel, Casper Groot, Dick Schuitemaker, Sam Post, Thimo Spruit, Felice Courant, Luc Busé, Kevin El Amrani, Thimo Schooneman, Chantal Oud, Luuk  Grent, Cathy Eppinga, Thimo Schouten

Groene band; Jonas Ruiter, Dennis Gijssen, Sophie Courant, Alie Nesimi, Mirko Langendijk, Joost van Ophem, Angela Broersma, Selena Veerman

Blauwe band: Jasper Kessens, Tim de Wildt, Kjeld de Wolf, Wouter Ockes, Lisanne Stom, Aron Bot, Joep Stolze, Rubian van Gool, Boris van Zelst, Tjardo Bruijnestein, Damian Janssen, Megan Pels

Bruine band; Dorus Rood, Robert-Jan Lensen

Alle geslaagden gefeliciteerd en succes op weg naar de volgende band.