Tijdens de Open Flevolandse Kampioenschappen in Lelystad heeft BOS Judo voor de derde keer op rij de wisselbeker gewonnen. De beker komt op een prominente plaats te staan in BOS Sport te staan.
In het ochtendblok was het best wel spannend. Judoka die vaak kampioen werden, behaalden nu een tweede prijs of wonnen niet. Dit geeft ook aan dat het toernooi dit jaar toch weer een stukje sterker geworden is. Er deden veel clubs uit de omgeving van Utrecht en Den Haag mee.
Tijmen Brikkemper was mee als extra coach. Het eerste blok leek het wel of onze judoka nog een beetje te langzaam waren en zich lieten overdonderen. In het tweede blok en de middag werd dit ruimschoots gecompenseerd,. Hier werden veel judoka kampioen met overtuigend judo. Ook waren er dit toernooi een aantal judoka die voor het eerst een groter toernooi buiten de deur meededen, zij deden veel ervaring op en zullen tijdens de werstrijdtraining nu nog gerichter kunnen trainen. Moira en Rabysa de Jong maken als beginnende wedstrijdjudoka grote sprongen en vallen nu al in de prijzen. Dit komt ook omdat ze aan elk  geschikt toernooi meedoen.

Kampioenen: Iris Benjamins, Noor Boulidam, Brian Sikkens, Tessa Wormer, Maaike en Isabel Wiebers.
Tweede prijs winnaars: Olivier Jansen, Rabysa de Jong, Nicole Sukandar, Yarmo Jonk, Travis en Tristan Slokker.
Derde prijs winnaar: Moira de Jong.

Esmee had een prachtige ippon seoi nage gemaakt.