De eerste ronde in Oosterblokker was een lastige start voor het team van Bosjudo.
De eerste wedstrijd tegen Pijloo uit Amsterdam was een duidelijke overwinning voor het team. Toch lieten enkele judoka nog wel wat kansen liggen.
De tweede wedstrijd tegen Amsterdam zuid oost verloren we net aan, omdat een paar judoka nog te weinig wedstrijdritme hadden. Ook was één judoka niet voldoende uitgeslapen. Jammer dat we slechts op één puntje verloren.
De laatste wedstrijd tegen Kata guruma, liep ook niet lekker. Rabysa kon haar tegenstander moeilijk vastpakken en gaf een voorsprong uit handen. Travis, Dries en Tristan wonnen hun partij keurig. Noor had het moeilijk maar won met een goede houdgreep. Max verloor van vroegere clubgenoot Youri.
Brian maakt direct een mooi punt. Mats had een zware tegenstander maar deed goed zijn best.
Toch werd er wel nipt gewonnen.
Volgende keer zullen we met iets meer overtuiging moeten spelen om er uit te halen wat er in zit.