Afgelopen zaterdag is de regiocompetitie begonnen. Voor mij was het de eerste keer dat ik samen met Henk het team mocht coachen. Nadat we allemaal verzameld waren gingen we wegen en was iedereen netjes op gewicht. Onze eerste partij was tegen Body Action. Wij waren duidelijk sterker en iedereen kon mooi judo laten zien. We wonnen onze eerste pot ook met 20-95 tegen 4-20. Dit was gelijk een goed begin en zo begonnen we goed aan onze tweede pot tegen BC Jullianadorp. Jullianadorp was de oraganisator van deze eerste ronde en hadden hun eerste pot ook al gewonnen. We waren erg aan elkaar gewaagd en het was ook ontzettend spannend. Helaas verloren we echt net aan met 12-51 tegen 12-60. De derde pot was tegen De Uitkomst. Ook zij hadden een sterk team en werd het spannend. We verloren net aan met 12-60 tegen 12-48. Onze laatste wedstrijd was tegen Asahi-San. De tegenstander had een vrij jong team en ook niet in elk gewicht iemand staan. Door mooi en verzorgt judo wonnen we onze laatste pot met 4-20 tegen 20-97. Ik en Henk hebben goed opgelet en aan sommige tips mee gegeven. Blijf trainen onthoud onze tips dan genieten wij van jullie judo. Ik en Henk hebben al zin in de volgende ronde!

Groetjes Meester Daan