2e ronde Regio competitie

Vandaag hadden we de 2e ronde regio competitie. We waren te gast bij Body action in Schagen. Nadat we verzameld hadden gingen we met ze alle wegen. Iedereen was keurig op gewicht en we waren er al helemaal klaar voor. De eerste ronde waren we vrij dus konden we lekker naar de andere teams kijken. Daarna mochten we als eerste tegen het team van Body action. We wisten weer net als de vorige keer te winnen met 20-95 tegen 4-20. Iedereen zat goed te luisteren en lieten mooie technieken zien. Mats had alleen een beetje pech. Hij wou zijn tegenstander vast pakken en ging daarbij met zijn hoofd tegen de tegenstanders hoofd. De scheids zag dit als een kopstoot en gaf Mats een hansekumake ( gediskwalificeerd). Helaas mocht Mats niet meer in actie komen maar bleef goed het team aanmoedigen en werd goed opgevangen door het team. Daarna speelden we tegen BC Julianadorp. Een sterk team waar we de vorige keer net aan van hadden verloren. Dit keer was het weer hartstikke spannend. Na een aantal keer de punten te hebben geteld was het geƫindigd in een hikiwake (gelijkspel) met 12-46 tegen 12-46. Als we zo door blijven gaan weet ik zeker dat we de volgende keer van ze winnen. Onze laatste pot was tegen De uitkomst. De vorige keer verloren we ook net aan van De uitkomst maar dat hadden we vandaag goed recht gezet door met 14-70 tegen 8-40 te winnen. Henk en ik hebben weer genoten van jullie judo en hebben tips meegegeven waar nog op getraind kan worden. Blijf zo doorgaan allemaal en dan zien we jullie de volgende ronde.

Groetjes Meester Henk en Daan