Vandaag hadden we de 3e ronde regio competitie en waren we te gast in de nieuwe Dojo van de Uitkomst in Anna Paulowna. Nadat iedereen gelukkig aanwezig was begonnen we met wegen. Daarna konden we gelijk beginnen tegen het team van Asahi- san. Dit was voor het eerst dat het team van de tegenstander helemaal compleet was en dat we dus allemaal een potje konden spelen. We wonnen met 6-16 tegen 18-90. Een lekker begin dus. Daarna hadden we een ronde vrij waardoor we goed konden kijken naar onze volgende tegenstander en dat was Body action. Het werd een spannende partij en er werd door iedereen hard geknokt. Uiteindelijk wonnen we met 14-70 tegen 10-50. Onze laatste partij was tegen BC Julianadorp. In de vorige rondes hadden we het al lastig (1e ronde net aan verloren en 2e ronde gelijk) en vandaag werd het weer spannend. Helaas verloren we met 10-47 tegen 14-58. Er werd hard gewerkt alleen vond ik dat we het op de grond soms te snel weggeven of het juist laten liggen. Blijf trainen op het aanvallen en technieken uitproberen maar ook het verdedigen en uit een houdgreep komen. Henk en ik hebben weer genoten van het judo en blijf werken aan de tips die we je hebben gegeven. Wij hebben alweer zin in de volgende ronde!

Groetjes Meester Henk en Daan