Het zat niet mee tijdens het NK -15 jaar in Eindhoven.
Isabel verloor de derde partij door even een misstap. Daarna kwam ze wel 2 wedstrijden goed terug, maar verloor om brons. Dries verloor de eerste partij door een mooie tai otoshi van zijn tegenstander. Daarna won hij 5 partijen op rij met mooie worpen. In de partij om brons kreeg hij heel snel een shido tegen, waarna zijn tegenstander voortdurend op zijn buik mocht vallen zonder bestraft te worden en de partij zo won.
Nicole had nog meer pech dan de anderen, omdat ze in een verwurging kwam en niet af kon tikken. Daarna kon en mocht ze niet meer doorgaan met de andere wedstrijden. Max Peereboom, Noor Boulidam en Lisanne Stom konden ook niet hun goede ritme vinden en kwamen niet verder dan 1 winstpartij en 2 verloren wedstrijden.
Er werden harde lessen geleerd bij dit NK. Vooral de druk was voor een aantal judoka te groot om goed in hun judo te komen. Ze moeten dus meer van dit soort toernooien doen.