Tijdens de eerste dag van het Espoir toernooi in Eindhoven heeft Dries Boulidam de goede 2e prijs op dit  internationaal sterke toernooi behaald.

Dries had een zware loting, maar stond scherp te judoën. De eerste wedstrijd kwam hij direct op voorsprong tegen een goede Belg.

Hij wist zijn voorsprong goed te behouden en won overtuigend. De tweede partij maakte hij mooie worpen tegen een Engelsman en won eveneens.

De derde partij won Dries van een  sterke Franse jongen. In deze partij vielen wel heel veel straffen. Dries blesseerde zijn voet en  wist te winnen.

De halve finale werd er weer veel onnodig gestraft, maar in de verlenging (golden score) wierp Dries zijn tegenstander vol.

In de finale maakte Dries een fout door éénmaal te gretig aan te vallen en werd hij overgenomen. De Limburger kon de partij uitspelen, waardoor deze verloren werd.

Al met al een goed toernooi voor Dries. Hieruit blijkt dat je bij Bosjudo op topniveau  goed kan presteren.

Tessa Wormer was minder gelukkig. Zij verloor de eerste partij op straffen en kreeg geen herkansing, omdat haar tegenstander niet in de halve finale kwam.

Noor Boulidam heeft de eerste partij in de golden score verloren, de herkansing pakte haar tegenstander 2 keer op een zwakke plek in de pakking.

Nicole Sukandar eindigde net buiten de prijzen op een 5e plaats. Dit is een knappe prestatie.

De eerste partij was er een vreemde actie van de tafelmedewerker, waardoor de punten van Nicole bij haar tegenstander kwamen te staan na een minuut aan de goede kant te hebben gestaan. Hierdoor werd de partij opnieuw gespeeld en gelukkig won Nicole opnieuw. De tweede partij won Nicole met een mooie worp, waarbij haar tegenstander zich helaas blesseerde. De derde partij verloor ze in de halve finale. Ook de partij om de derde plaats werd verloren.