Zaterdag 6-2-2016 waren we te gast bij BC-Julianadorp.

Om de sleur van altijd het zelfde schema te draaien hadden we vandaag besloten om het schema van onder naar boven te spelen.

Zo gezegd zo gedaan, we begonnen de eerste partij tegen Asahi San. Van af het beginnen zaten onze judoka’s lekker in hun vel en werd er mooi gejudood, we wonnen deze partij met 22-107 tegen 2-10.

De 2e partij zou eigenlijk tegen De Uitkomst zijn maar organisatorisch liep het even anders en moesten we dus tegen BC-Julianadorp.  Dit werd een uitermate spannende partij de winsten gingen heen en weer, het was dan ook niet vreemd dat de eind score gelijk was en wel 12-60 tegen 12-60.

Onze 3e partij was tegen onze geduchte tegenstander EBI-sport. Wat in de eerste 2 partijen wel lukte, lukte nu gewoon net niet en moesten we vandaag onze meerdere erkennen in EBI-sport.  We verloren dan ook met 14-67 tegen 10-45

De laatste partij ging tegen De Uitkomst. Wakker geschut door de vorige partij ging het nu weer beter en konden we deze partij omzetten in winst. Uitslag 18-84 tegen 6-21.

Judoka’s we waren weer een TEAM en hebben mooi en sportief judo laten zien.