Girls only is voor de meiden op zich goed verlopen.

Quinty zat als lichtste in een groep van -28kg dat was ook te zien. Haar tegenstanders waren groter en sterker.

Iris zat bij Jocelyn en Nyssa in de poule en bij een meisje van Toradoshi. Tegen Jocelyn kon ze niet op hoewel ze haar nog bijna goed doorstuurde. Iris verloor door een Harai koshi gevolgd met een houdgreep. Tegen het meisje van Toradoshi ging het veel beter maar uiteindelijk kwam Iris in een houdgreep terecht. Nyssa kwam niet opdagen waardoor Iris derde werd.

Nikita zat in een poule van 4.  Nikita heeft geleerd dat ze wat feller moet judoën en viel buiten de prijzen.

Noor stond net als op het DK heel geconcentreerd. Zij heeft al haar partijen vlot gewonnen, zelfs een partij waar ze al met waza ari voorstond moest en zou met Ippon gewonnen worden. Partijen werden gewonnen met goed voorwaarts-achterwaarts judo.  Noor is 1e geworden.

Uiteindelijk heeft iedereen vandaag genoten en lekker gejudood.