Het is zondag 3 april 2016, de dag begon wat slecht met regen maar later was daar de zon. Nou die zon ging ook schijnen voor onze 14 judoka’s die vandaag deelname aan het ontwikkelings toernooi in Wognum.

De helft van deze Judoka’s vielen in de prijzen maar ook de judoka’s die net geen prijs wisten te behalen kregen toch een prijs in de vorm van een tas met van alles en nog wat erin. Had de ene judoka al een beetje ervaring in het wedstrijd judo voor de ander was het allemaal nog helemaal nieuw, toch heb ik van alle judoka’s naar hun kunnen mooi judo gezien. Alle judoka’s hebben vandaag in ieder geval weer veel geleerd en ervaring opgedaan.

Ferron en ik hebben in ieder geval genoten van jullie judo.

Deelnemers waren Mika van Brandwijk, Charlie Mauer, Koen Manshanden, RJ de Groot, Troy Schooneman, Bas Bosma, Sam Parviainen en  Neal Bakker.

De prijs winnaars waren: 1e Troy Schooneman  2e Lars Ootes  3e Yuri Wilmont, Thijmen de Wit, Jadon Post, Aaron de Groot en Jaimy Laan.

Prijs winnaars gefeliciteerd.