Vandaag 9 april 2016 speelde we met het regioteam een thuiswedstrijd, al snel was het een drukte van je welste het ene na het andere team dat bij ons te gast was stroomde binnen. Na de weging begonnen om 13:30 uur de wedstrijden, van af het begin was er een gezellige en goede stemming onder zowel de judoka’s als de toeschouwers.

Nadat meester Eric voor de eerste ronde de mat indelingen had bekend gemaakt gingen we van start en wel tegen BC Julianadorp. De wedstrijd verliep soepel voor ons en we wonnen dan ook met 16-80 tegen 8-40.

Onze volgende partij was tegen De Uitkomst ook nu was er mooi judo et zien, deze partij wisten we met 16-80 tegen 8-26 te winnen.

De 3e partij was tegen Asahi-San, welke een winst partij werd met een uitslag van 18-81 tegen 6-30

De 4e en laatste partij van de dag ging tegen EBI-Sport, een geduchte tegen stander waarvan winnen moeilijk is maar vandaag leek het of we thuis gewoon alles wilde winnen gesteund door de aanwijzingen van meester Eric, haalde we ook deze partij met winst binnen en wel met 14-70 tegen 10-45.

Judoka’s we hebben weer genoten van fantastisch judo.

Het was weer een geslaagde middag, maar dit was alleen mogelijk door de hulp van: meester Eric, Petra voor de kantine, Tigo Sneek, Marjolijn Luijt, Sasa Ostojic, Jan Willem Pereboom voor de jury tafels en Mats van Veldhuizen voor het scheidsrechten, van af deze plaats allemaal hartelijk bedankt.