NIEUW voor kinderen 2 tot 4 jaar woensdag 09.00-09.45 uur

Ouder en kind gym, dans en tuimelen bij BOSSPORT

Gaat u kind binnenkort naar de peuterspeelzaal of naar de basisschool? Wilt u uw kind alvast laten wennen aan het samenwerken in een groep, spelen en bewegen met andere kinderen? Dan is Ouder en kind gym, dans en tuimelen dit een hele goede basis om u kind mee te geven. Bij gym leren de kinderen duikelen, springen,balanceren en klauteren. Bij  tuimelen leren de kinderen in spelvorm met elkaar vallen en tuimelen zonder zichzelf te bezeren. Bij dansen leren de kinderen luisteren naar de muziek, waarop ze verschillende bewegingsvormen uitvoeren. In deze sportlessen leren de kinderen  ook luisteren naar de juf, samenwerken en op je beurt wachten. Bij het aanleren van de motorische vaardigheden wordt naar elk kind apart gekeken en veel gedifferentieerd qua leeftijd en niveau. De ouders leren hoe fijn het is om samen met je kind te bewegen en op die manier  de band met je kind te versterken. Deze les sluiten we af met koffie,thee of limonade met iets lekkers.

Tot de zomervakantie, voor maar 25 euro voor ouder en kind samen.

U kunt zich opgeven bij Petra Bos, 0228319516 of op wedstrijden@bosjudo.nl

Bossport, Zesstedenweg 169, Grootebroek.