Buitenlessen: Let op, welke dag en tijd je ingedeeld bent.

//Buitenlessen: Let op, welke dag en tijd je ingedeeld bent.

Buitenlessen: Let op, welke dag en tijd je ingedeeld bent.

 
Bos sport start buitenlessen voor jeugd tot 27 jaar elke zaterdag en woensdag, vanaf zaterdag 30 januari en woensdag 2 februari 2021.

Plaats: Alle trainingen zijn op het sportveld naast de tennisvereniging, Raadhuislaan, in Grootebroek. 

Lesrooster.     zaterdag woensdag
10.00 – 10.45 uur groep 1 t/m 4 14.45 – 15.30 groep 3 t/m 5
11.00 – 11.45 uur groep 5 t/m 8  15.40 – 16.25 groep 6 t/m 8
12.00 – 13.00 uur voortgezet onderwijs en ouder 16.30 – 17.20 voortgezet onderwijs en ouder                 

Indeling voor kinderen uit groep 3 t/m 8, om te grote groep te voorkomen: Zaterdag mogen alleen kinderen die normaal op vrijdag of zaterdag komen. Woensdag is alleen voor de kinderen die normaal op maandag, woensdag of donderdag les hebben. Wilt u uw kind op een andere dag laten meedoen, dan moet u minimaal 24 uur van tevoren toestemming vragen via de mail. 

Na de les moeten kinderen direct vertrekken, zodat de groep die klaar is, al weg is als de volgende groep aankomt. De kinderen mogen pas vlak voor de les begint aankomen. Ouders mogen niet langs de zijlijn blijven kijken. Kleding: Iedereen dient in warm trainingspak of sportkleding met schoenen aan te komen en te vertrekken. Ga voor de training thuis naar het toilet. 

Vanaf 3 maart mogen de judoka hun judojas en band weer aan.

Inhoud van de training en afstand 1,5 meter houden: We gaan oefeningen en spel doen volgens het Athletic Skill Model (ASM). Deze oefeningen worden zoveel mogelijk  gedaan worden op 1,5 meter van elkaar. We zullen gebruik maken van loopladders, badmintonrackets, ballen, parcours, etc.  Kinderen tot 18 jaar hoeven zich  niet aan 1,5 meter te houden in het spel.

Het is belangrijk voor kinderen om weer te gaan sporten voor de sociale vaardigheden, plezier en conditie. We hopen de kinderen weer in deze lessen terug te zien. Toch begrijpen en respecteren we dat sommige ouders het nog te vroeg vinden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen onder professionele begeleiding kunnen sporten, met inachtneming van de regels.

Zodra de het kan, sporten we volgens het oude  lesrooster weer binnen.

 
By | januari 22nd, 2021|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor Buitenlessen: Let op, welke dag en tijd je ingedeeld bent.

About the Author: